Magamról

E-mail Nyomtatás

Angyal-Csóra Renáta vagyok, 1980. 07. 18-án születtem Oroszlányon. Jelenleg Székesfehérváron élek.

Gyerekkorom óta része az életemnek a sport! 1989-ben kezdtem el kajakozni az Oroszlányi Vért.SE sportegyesület színeiben. Imádtam! Az edzések a mindennapjaim részei lettek. Szerencsére mind egyéniben, mind csapathajóban sikerült minden évben a Magyar Bajnokság döntőjébe kerülni!

Mind párosban, mind négyesben  szereztem több vidékbajnoki címet, és négyesben még a Magyar Bajnokságon is állhattam a dobogón. Aztán eljött az érettségi majd a főiskola ideje. Ekkor abbahagytam a versenyszerű sportot, de a sport továbbra is életem szerves része volt.

A győri Széchenyi István Főiskola (ma már Egyetem) építőmérnöki szakán diplomáztam. A főiskolás évek alatt, kihasználva a Püspökerdő közelségét, szobatársaimmal szinte minden nap ott róttuk a köröket, általában kettőt (1 kör = 5 km)! Aztán úszni is jártunk rendszeresen, sőt a fősulis úszó- és futóversenyek állandó résztvevőivé váltunk, és azokat sorra megnyertük!

Majd a diploma megszerzése után megkezdődtek a „munkás évek”! Az építőipar nem arról híres, hogy rengeteg szabadidőt enged az embernek, főleg a rövid határidős autópálya projektek…. és így sajnos a sport picit háttérbe szorult, de nagyon hiányzott! Majd jött egy csodálatos 9 hónap, és az eredménye :). 2003. október 24-én megszületett a kislányom, Angyal Rebeka. Gyönyörű napok, hónapok, évek jöttek! De a sport még mindig hiányzott! Ekkor éppen Nagykanizsán éltünk, újra munkába álltam, és újra összehaverkodtam a futással… ekkor a Csótó körül kezdtem el futni, de egyedül uncsi volt!

Eljött 2007. novembere. Nyílt egy új Fitness Terem Nagykanizsán, és egy új irányzat… a HOT IRON! Nem tudtam mi ez, csak annyit, hogy súlyzós edzés, csoportosan, zenére, és hogy 23 órás utó zsírégető hatása van. Ezzel picit elfogult voltam viszont jól hangzott, és régen a kajakházban is imádtam a súlyzós köredzéseket, gondoltam, ezt nekem találtál ki :) …elmentem…. és azóta imádom!

Viszont 2008 márciusában elköltöztünk Nagykanizsáról Szekszárdra, ahol nem volt HOT IRON! Bementem egy helyi fitness centrumba, és beszéltem a tulajdonosával, hogy az egyik edzőjét küldje el a képzésre, így 2009 februárjában Szekszárdon is beindultak a HOT IRON órák. Mivel akkor már nagyon tudtam, hogy ezt nekem találták ki, utánajártam, hogyan lehetnék én is HOT IRON Trainer! És ma már én is HOT IRON Trainer vagyok! Azóta pedig folyamatosan képzem magm,  már IRON BOX oktató is vagyok, és jelenleg a CrossFit-tel, a Kettlebellel és a TRX Suspension Trainer-rel ismerkedem!

A HOT IRON Trainer tanfolyamon ismerkedtem meg Tatarek Rezsivel, a Mesterrel! Akitől azóta is rengeteget tanultam és folyamatosan tanulok! Például a HOT IRON Cross, mind az IRON BOX továbbképzéseken!

Mivel szülőként és nőként is nagyon fontos számomra az egészség, a sport szeretete, ezért erre próbálom rávilágítani a vendégeimet is! Edzéseken sokat foglalkozunk a táplálkozással, az egészség megőrzéssel, a fittség fontosságával, az ízületek védelmével és az izomtömeg szükségességével.

Ja... újra kajakozom smiley! És nagyon készülök a 2012-es idényre wink!!!!!

Sport oktatói végzettségeim:

  • PILATES oktató /Fitline/
  • HOT IRON Trainer (HOT IRON I., II, Cross, YoungStar) /Fitline/
  • IRON BOX Trainer /Fitline/
 

Magamról

Magamról

Partnereink

TemplateCenter.EU - Professional and Custom Joomla Templates