HardFitt 💪🏼


Ez az óra erősítő és kardió intervall (tabata) elemeket tartalmaz, ahol a magasabb intenzitású kardió blokkok váltják az alacsonyabb intenzitású erősítő blokkokat. Éppen ezért kiválóan felpörgeti a zsír-anyagcserét, ezáltal könnyebben érhető el egy zsírmentesebb (alacsonyabb testzsír százalék), szálkásabb forma.
Ajánlott mindenkinek, aki szereti a kihívásokat és szereti feszegetni a határait!
Kezdők is bármikor csatlakozhatnak, mivel a legtöbb gyakorlatnál mindenki a saját tempójában dolgozik, és mindig lesznek könnyített verziók is az adott gyakorlatokhoz!
Edzés időtartama: 60 perc
(Ezzel az edzésformával léptem fel a húgom kíséretében a 2014-es Fittaréna-n és igen nagy sikert aratott az óra )

IronBox Cross 💪🏼

Alapvetően erő-, állóképesség fejlesztő program, amit a hobbisportolók mellett az élsportolók is alkalmaznak. Az IronBox az ütés technikáit ötvözi az erősítő elemekkel. Ez a köredzéses tréning igen intenzív, alaposan átmozgat minden izomzatot, felpezsdíti a vérkeringést, ráadásul javítja a mozgás minőségét is, ezáltal folyamatos fejlődési lehetőséget biztosít. Célja, hogy a váratlan és nagy fizikai kihívást jelentő körülmények között is kiállja a szervezet és az idegrendszer a megterhelést. Alakformálásra, általános erőnlét növelésére, zsírégetésre is kiválóan alkalmas. A ritmusos zenére, koedukált kis csoportban végzett munka jó stressz oldó, közösség formáló. Az IronBox Cross Tréning 3 fő alapszabálya: - Gyakorlatok szabályos végrehajtása - Szabályosan végrehajtott gyakorlatok mennyisége - Adott időintervallum végigdolgozása IronBox Cross Téning érvei: - 400 – 500 kcal felhasználás edzésenként - szív- és keringési rendszer állapotának javulása - fejlettebb mozgás koordinációs rendszer - nagyobb terhelhetőség - nagyobb erő-, és állóképesség.