Ismerjetek meg!
 
Bagi-Csóra Reni vagyok, 41 éves, 2 gyermek édesanyja, építőmérnök, edző, sport mentáltréner, életmód- és táplálkozási tanácsadó. És egy alulműködő pajzsmirigy csöppet sem boldog tulajdonosa.
10 éves koromtól a főiskoláig versenyszerűen kajakoztam.....
2009 óta edzősködöm, több tanfolyamot is elvégeztem azóta, hogy széles körű tudással rendelkezhessem.
 
Ezek közül néhány: 
💪🏼SMR szakértő
💪🏼FMS szakértő
💪🏼Primal move oktató
💪🏼IRON BOX oktató
💪🏼HOT IRON trainer
💪🏼Pilates oktató
💪🏼Fitness edző
🍴Életmód és táplálkozási tanácsadó
🍴Sporttáplákozás és teljesítményfokozási-, hormonális táplálkozási tanácsadó
🧠 Sport mentáltréner
 
Edzőként, sportolóként és édesanyaként is fontosnak tartom a rendszeres mozgást, és a helyes táplálkozást. Nem támogatom a különböző diétákat, és az önsanyargató életmódot.
Minden nő tudja, hogy 35 fölött már nem úgy működik a szervezetünk, ahogy pár évvel ezelőtt....változik a hormonrendszerünk, lassul az anyagcserénk, semmi sem megy könnyen, pláne a fogyás, a bőrfeszesítés....
Ráadásul én azon nők közé tartozom, akik ezt nehezebben fogadják el! Én szeretnék örökre fiatal maradni, annak minden jó tulajdonságával együtt.... ezért próbálok mindent megtenni, rendszeresen sportolni, odafigyelni a számomra helyes táplálkozásra.
A gyerekeimet is a rendszeres sportolásra , és az egészséges táplálkozásra nevelem!
Nem kifogásokat keresek, hanem megoldásokat!
Hétköznapi vendégeim mellett profi sportolók erőnléti edzéseivel és táplálkozási tanácsadásával is foglalkozom.
Korábban együtt dolgoztam Mayer Szabina válogatott kézilabdázóval, Kleinheisler László válogatott futballistával, volt amerkai focista vendégem, világbajnoki helyezett wakebordosom, 10-16 év közötti kajakos csapatom, akinek a téli alapozásást segítettem. Legutóbb Lukács Levente triatlonistát készíthettem fel a 2019-es Amerika Bajnokságra, a szeptember nizzai vb-re, es a hawai Ironman-re, illetve egy golfozó vendégemmel végeztem sportágspecifikus erőnléti edzéseket.
Nagyon fontosnak tartom a törzs és a hátizmok, mint stabilizáló izmok megfelelő erősítését, amik nagyon fontos szerepet játszanak a sérülések elkerülésében is, mind a profi sportban, mind a hétköznapi életben!
A saját testsúlyos, funkcionális gyakorlatok híve vagyok, az erősítő gyakorlatokat rendszeresen párosítom koordinációs, kompenzációs és propioceptív gyakorlatokkal, a megfelelő izületi stabilitás érdekében!
Továbbá igyekszem a vendégeimet mentálisan is segíteni, támogatni!
Keressetek bizalommal, és segítek elérni a céljaitokat!